Donselaar Tenten

Afstudeerstagiaire Marketing

  • Woudenberg
Vacature beschrijving:
Volg jij een studie in de richting van Marketing en heb je een frisse blik, creatieve ideeën en een echte hands-on-mentaliteit? Dan is dit de perfecte afstudeerstage voor jou!

Over Donselaar Tenten
Wij zijn Donselaar Tenten. De specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Wij zijn trotse partner van meer dan 100 festivals als Defqon.1, Dance behind the wall, Mysteryland, Soenda en Smeerboel. Naast de verhuur voor festivals en evenementen, leveren wij ook semi-permanente opslaghallen of vervangende ruimtes voor bedrijven.
Wij zijn een professioneel bedrijf met een jong team en een open cultuur. Binnen ons bedrijf zijn er een hoop leuke tradities. Denk hierbij aan zomerbarbecues, maandelijkse borrels en een feestelijke afsluiting.
Ter ondersteuning van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een gedreven Marketing student die bereid is om veel te leren en het leuk vindt om veel verschillende werkzaamheden te hebben.

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van onze marketingafdeling. Hierbij kun je denken aan onderzoek doen naar doelgroepen, maar ook het verbeteren van onze website en het schrijven van creatieve teksten. Verder zal je werken met Wordpress, nieuwsbrieven schrijven, content creëren, marketingcampagnes helpen opzetten en ondersteunen bij videoshoots en fotoshoots.

Wat vragen wij van jou?
- Je bent een gedreven 3e of 4e jaars hbo-student;
- Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week gedurende een periode van minimaal 5 maanden;
- Een teamplayer die goed kan samenwerken;
- Je bent niet bang om vragen te stellen;
- Een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent op zoek naar een stage met veelzijdige werkzaamheden;
- Een leergierige houding;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou?
- Je ontvangt een passende stagevergoeding en vakantiedagen;
- Een leuke en leerzame stageplek met gezellige collega's;
- Een volwaardige bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling;
- Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
- Werken binnen de evenementenbranche;
- Je kunt vanaf januari/februari 2022 starten.
- Als stagiair(e) bij Donselaar Tenten ben je echt een onderdeel van de organisatie. Samen met de hulp van gedreven collega's, werk je aan jouw onderzoek of project.

Zie jij jezelf al helemaal werken als stagiair(e) binnen Donselaar Tenten? Neem dan contact met ons op en wie weet zien wij jou snel onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Je kunt contact opnemen met Manon (HR-adviseur) via manon@donselaargroep.nl of door te bellen naar +31 (0)615890863. We hopen snel iets van je te horen! Wil jij alvast meer weten over Donselaar Tenten en ons team? Lees dan hier verder.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.