Donselaar Groep

Stagiair(e)

  • Renswoude
Vacature beschrijving:
Wil jij stage lopen bij een jong en ambitieus bedrijf vol groei? Neem dan contact met ons op!


Wij zijn de Donselaar Groep!
Zeven jonge bedrijven vol ambitie. Samen willen we elke dag beter, slimmer en sterker worden. Zo blijven we zakelijk en persoonlijk groeien.
Vanuit het overkoepelende Donselaar Groep ondersteunen we onze bedrijven met branding, e-commerce, finance en human resources. Wil jij de Donselaar Groep of een van onze bedrijven versterken met jouw talent? Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Wat zoeken wij?
Als organisatie willen wij studenten de kans geven om een interessante, uitdagende en plezierige stageperiode te ervaren. We hebben diverse disciplines binnen onze organisatie, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn op het gebied van online marketing, communicatie en international business. We zijn op zoek naar een:
- Gedreven 3e of 4e jaars Hbo-student;
- Duidelijke richting van een vraagstuk of onderwerp waarin jij wil (af)studeren;
- Beschikbaarheid van minimaal 5 maanden, voor minimaal 4 dagen per week;
- Hoge mate van zelfstandigheid, met een gezonde dosis drive en ambitie.
- Een teamplayer die goed kan samenwerken.


Ook is het handig dat je tegen je verlies kunt bij een potje tafeltennis of tafelvoetbal in de pauze.


Wat bieden wij?
Als stagiair(e) bij de Donselaar Groep ben je echt een onderdeel van de organisatie en leveren wij een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen met de hulp van gedreven collega's werk je aan jouw onderzoek of project. Je komt te werken in een internationale online werkomgeving met Renswoude als uitvalsbasis. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding en vakantiedagen.


Contact
Wil jij meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen binnen de Donselaar Groep? Neem dan contact op via onderstaand formulier of stuur een open sollicitatie via deze pagina. Samen kijken we graag met je naar een passende mogelijkheid!
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.